Omiljeni proizvodi u protekla tri mjeseca

12:17:00


Odavno nisam pisala post o favoritima tako da će današnji biti upravo o njima ali u prethodna tri mjeseca. Riječ je o proizvodima koje sam najviše voljela i koristila skoro svaki dan u tom periodu.
Za one proizvode koje sam već recenzirala ostaviću vam direktne linkove do tih postova.


Essence matt matt matt 02 - prelijepa nude nijansa za svaki dan, izuzetno ugodan i postojan na usnama. Ovo je definitivno najkorišteniji karmin u mojoj kolekciji što možete i zaključiti po preostaloj količini.
Essence Satin mauve lipliner - rekla bih da je ovo jedna od onih univerzalnih olovaka koje se uklapaju u većinu kombinacija. Koristila sam je i sa ovim karminom a i sa još jednim kojeg ćete vidjeti u nastavku posta.


Avon little black dress je parfem koji odiše klasikom i ženstvenošću. Gornje note čine afrički đumbir, korijander, ciklama, jasmin i cvijet kajsije. Srednje note čine ružičasti božur, gardenija i ylang ylang. Bazu čine mošus, japanska šljiva, sandalovina i tonka. Izuzetno je postojan tako da ćete ga osjetiti tokom cijelog dana.


Aura 220 Moonlight highlighter - duochrome nijansa koja se prelama na ljubičasto, roze. Veoma dobro pigmentiran i dugotrajan na licu. Ako ste propustili njegovu recenziju, možete je pročitati ovdje


Još jedan proizvod kojem sam posvetila zasebnu pažnju jeste ovaj Golden Rose longstay precise browliner (recenzija). Izuzetno precizna olovka za obrve sa kojom možete postići prirodne ali i 'instagramske' obrve. Jedina mana ove olovke jeste što dolazi u jako maloj količini a cijena joj je nešto viša u odnosu na one na koje smo navikli od Golden Rose.


Aura 3D makeup sponge je vjerovatno najbolji proizvod ovog tipa na našem tržištu. Jako mekana, ne upija puno proizvoda. Lijepo blenda puder i korektor. Lako se pere najobičnijim sapunom i veoma brzo se suši.


Real techniques sculpting i setting brush - Sculpting brush kako joj i ime kaže, namijenjena je konturisanju ali je ja koristim za tečni puder i predobra mi je u tu svrhu. Jako lijepo blenda i ne upija puno proizvoda. Setting brush koristim za setovanje korektora ali se može koristiti i kao četkica za highlighter i tu odlično radi. Obje izuzetno mekane, lako se peru i ne ispadaju im dlačice.


Sephora lip stain 13 Marvelous mauve je savršenstvo od karmina. Mat, ne isušuje usne, nijansa presavršena, potpuna pigmentacija u jednom sloju, preživi i jelo i piće. Recenziju možete pročitati ovdje


Golden Rose lakovi su mi omiljeni i najkvalitetniji, posebno ovi iz kolekcije Rich colour. Imaju široku četkicu, dobro su pigmentovani i jaaako dugotrajni na noktima. Crni je u broju 35 a bordo u broju 28.


Posljednji proizvod u ovom postu je i vjerovatno najveći favorit. Biomelem šampon protiv peruti sa B vitaminima i ekstraktom kvasca je moje otkriće godine definitivno. Uspješno uklanja perut a ne izaziva svrab. Već sam ranije u nekom postu obećala njegovu recenziju tako da ćete i to moći pročitati za par dana.

Nadam se da ste uživali čitajući ovaj post i da su vam se svidjeli moji favoriti.
Koristite li neki od ovih proizvoda i kakvi su vaši utisci o njima? Planirate li možda probati neki od njih? :)

You Might Also Like

3 komentari

  1. Predivni proizvodi *_* obožavam essence proizvode koje se navela kao i aura highlighter. Morat ću pogledati tu aurinu spužvicu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ova spužvica ti treba u životu, nećeš se pokajati :))

      Izbriši
  2. Koristim Aurin hajlajter i GR precise browliner, i oba proizvoda obožavam. Za popunjavanje obrva nisam bolji proizvod probala, ali je velika mana količina i to što se brzo troši.
    Šminke nikad dosta

    OdgovoriIzbriši

Subscribe