Inglot Brow Liner Gel

07:27:00


Nakon mnoštva isprobanih proizvoda za uređivanje obrva došao je red i na poznatu i za mene dugo željenu Inglot "pomadu".
Proizvod dolazi u plastičnoj teglici sa poklopcem na odvrtanje ispod kojeg se nalazi zalijepljena folija koja vjerovatno čuva sam proizvod od sušenja. Za 27 KM dobijete 2g proizvoda.
Možete birati između čak 12 nijansi što je stvarno odlično. Ja sam se odlučila za broj 16 i nisam pogriješila.



Riječ je o veoma pigmentiranom kremasto-gelastom proizvodu tako da je potrebno samo malo dotaknuti kistom proizvod kako ne biste pretjerali. Sa ovim proizvodom možete postići prirodan ali i jači i upadljiviji izgled obrva nadograđivanjem proizvoda.
Za nanošenje pomade koristim  Essence ili Ovnak kose kistiće jer su izuzetno precizni, posebno Ovnak kist. Nakon toga ih počešljam i ako se sjetim, zagladim gelom i voila.
Pomada je vodootporna i to je  stavka zbog koje najviše i volim ovaj proizvod. Ne mrda niti blijedi s obrva cijeli dan čak ni pri intenzivnim treninzima. Ovo je proizvod koji bez problema možete nositi u vrućim ljetnim mjesecima bez razmišljanja o tome hoće li nestati sa obrva.  Na kraju dana skidam ga sa dvofaznom micelarnom vodom, dok sa običnom to ide malo teže.



Test trajnosti: prelazak preko swatcha vlažnom maramicom

A ovako izgleda na mojim obrvama:



You Might Also Like

0 komentari

Subscribe